You are currently viewing BGFIX blir ny forhandler i Danmark for Promitto Group AS

BGFIX blir ny forhandler i Danmark for Promitto Group AS

Styrket byggeplassikkerhet i Danmark

Skandinavias ledende leverandør av byggeplassgjerder, porter, sikkerhetsrekkverk, og annet sikkerhetsutstyr til byggeprosjekter, BGFIX, har nå inngått et spennende partnerskap med den norske bedriften, Promitto Group AS.

Dette partnerskapet markerer et stort skritt fremover for både BGFIX og Promitto Group AS, og det vil utvilsomt styrke tilbudet av profesjonelle byggeplassløsninger i Danmark.

Fakta om BGFIX

BGFIX, med en imponerende historie som strekker seg tilbake til 1998, har i årevis levert skreddersydde sikkerhetsløsninger til byggeprosjekter i hele Skandinavia. Deres brede spekter av produkter og standardiserte prosesser har gjort dem til den foretrukne partneren for over 1000 firmaer som trenger å sikre byggeplasser, håndtere avfall og opprettholde høy sikkerhetsstandard.

Det danske markedet får nå tilgang til Promitto Groups belysningsløsninger

Med det nye partnerskapet vil BGFIX nå bli distributør for Promitto Group AS i Danmark, og dette vil gi danske kunder tilgang til Promitto Groups belysningsløsninger. Promitto Group AS er kjent for sin ekspertise innen bygg- og anleggsbransjen, og de tilbyr avanserte løsninger som effektiviserer prosesser og øker sikkerheten på byggeplasser.

Som en del av dette spennende partnerskapet, vil BGFIX nå kunne tilby LED-belysningsløsninger fra Promitto Group AS. Denne tilleggstjenesten vil gi danske byggeprosjekter muligheten til å forbedre sikkerheten og effektiviteten på byggeplassen ved å tilføre riktig belysning, spesielt i mørke eller dårlig opplyste områder.

Oskar Hagen Rasmussen i BGFIX, uttrykker entusiasme for det nye samarbeidet og sier:

" Vi er glade for å ha fått til en avtale om å være distributør for Promitto Group AS i Danmark. Dette partnerskapet styrker vår posisjon som ledende innen byggeplassikkerhet, og det gir våre kunder enda flere verktøy og ressurser for å lykkes med sine prosjekter."

Med sikkerhet på byggeplassen i fokus

BGFIX jobber for å kunne tilby danske byggeprosjekter den beste mulige sikkerheten, støtten og belysningsløsningene, fra prosjektets begynnelse til sluttstadiet. Med deres ekspertise og dedikasjon til bransjen, er dette partnerskapet en vinn-vinn-situasjon for alle som krever pålitelige og profesjonelle løsninger for byggeplassikkerhet i Danmark.

Promitto Group AS ser også frem til samarbeidet med BGFIX for å utvide sin tilstedeværelse i Danmark. CEO i Promitto Group AS, Daniel Brekke, sier:

"Vi er glade for å samarbeide med BGFIX, et selskap som deler vårt fokus på kvalitet og sikkerhet. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for oss å betjene det danske markedet på en enda mer effektiv måte og hjelpe våre kunder med å oppnå suksess."

Dette spennende samarbeidet er allerede i gang, og begge selskapene ser frem til å levere førsteklasses tjenester, utstyr og belysning til byggeprosjekter i hele Danmark. BGFIX og Promitto Group AS, sammen, er klare til å heve standarden for byggeplassikkerhet i landet.