Om oss

Litt om oss i Promitto Group

Promitto Group AS er en norsk produsent av lineær LED belysning. 

Siden oppstarten i 2015 har vi jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene på markedet.

Vi leverer belysning i hele Norden og arbeider med flere av de største aktørene i bygg- og anleggsindustrien. Med mange års erfaring innen profesjonell belysning, har vi både utstyret og kompetansen til å levere konkurransedyktige belysningssystemer.

Vårt mål er å skape trygge arbeidsplasser, forebygge ulykker og bevare miljøet ved hjelp av smarte, brukervennlige produkter.

Ved å satse på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger, ønsker vi å skape verdi for kundene våre gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger.

Alle våre produkter er designet i Norge og produsert for det nordiske miljøet. Vi selger våre produkter gjennom et nettverk av distributører som består av profesjonelle, ledende aktører innen ulike bransjer.

Våre verdier

Kvalitet

Som en norsk leverandør er det viktig for oss å levere den høye standarden som forventes av våre kunder

Kompetanse

Vi en norsk produsent av lineær LED belysning og har siden oppstarten i 2015 jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene på markedet

Innovasjon

Vi satser på innovative løsninger og ønsker å skape verdi for kundene våre gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger.

Enkelt

Vi legger stor vekt på at våre produkter skal være trygge og enkle å ta i bruk

Trygghet

Vi legger stor vekt på å gjøre en god jobb og holde det vi lover slik at du blir fornøyd!

Vi har skiftet navn

Kreativ Belysning AS, Eledge Lighting og Byggbelysning legges sammen og skifter navn til Promitto Group fra og med 5. april 2022.

Dette er kun en navneendring og alle avtaler inngått med Kreativ Belysning AS, Eledge Lighting AS og Byggbelysning videreføres med samme betingelser som tidligere.

Vi er de samme menneskene som før og vi beholder det samme organisasjonsnummeret, telefonnummeret og adresse.

Vi gjør dette fordi vi ønsker å vokse. Ved å skifte til ett navn vil vi være mer synlig i markedet med hele vår produktportefølje samlet under en paraply.

Promitto Logo