You are currently viewing Nå kommer den mørke, fine tia

Nå kommer den mørke, fine tia

God belysning på byggeplassen er avgjørende for både resultatet og sikkerheten. Dette gjelder spesielt nå, i den mørke årstiden, da dårlig belysning øker risikoen for alvorlige ulykker.

Men hva er egentlig god arbeidsbelysning?

Det handler om en kombinasjon av direkte og indirekte belysning. Direkte belysning, eller punktbelysning, fokuserer på det området du arbeider i, mens indirekte belysning, eller generell belysning, sørger for at omgivelsene er godt opplyst hele tiden.

En løsning er å bruke LED-striper for generell belysning, samtidig som ulike arbeidslamper gir punktbelysning. Uansett hvilken type belysning du velger, er LED-teknologien det foretrukne alternativet.

"Vi kan ikke direkte knytte mangel på belysning som en umiddelbar årsak til arbeidsrelaterte ulykker. Likevel vet vi at riktig og effektiv arbeidsbelysning fremmer forbedret arbeidsytelse, økt effektivitet og økt sikkerhet. Vårt overordnede mål er å skape et trygt arbeidsmiljø, forebygge arbeidsulykker og samtidig ta vare på miljøet ved å tilby innovative og brukervennlige belysningsprodukter,"

LED-striper har virkelig endret måten vi tenker på belysning i bygg- og anleggsbransjen.

Våre kraftige, fleksible 230V LED-striper på rull gir utmerket belysning på arbeidsplassen. Den nyeste teknologien og innovative løsninger gjør det enklere og tryggere å installere midlertidig arbeidsbelysning. Disse LED-stripene er utformet for steder som trenger kraftig belysning uten å innskrenke plassen, og gir generelt god byggbelysning. De er enkle å montere og demontere, og gir jevnt lys over store områder. LED-stripene egner seg for korridorer, trapper, lager, heissjakter, langs gjerder, stillaser, bygninger, og mer.

En stor fordel med LED-belysning er dens positive miljøpåvirkning.

Sammenlignet med tradisjonelle glødelamper kan LED-belysning redusere energiforbruket med opptil 90%, noe som bidrar til å minske klimagassutslippene. LED-belysning er også mye mer holdbar enn tradisjonelle lyskilder og har en mye lengre levetid. For eksempel har LED-stripene fra Promitto en levetid på hele 30 000 timer, og de har ingen skjøre deler som må byttes ut.

 

Det er mange fordeler med LED-belysning. Du sparer penger, reduserer miljøpåvirkningen både når det gjelder energiforbruk og avfall, og det er mindre risiko for brann. Teknologien gjør også at løsningene stadig forbedres og blir mer varierte

LED er fremtiden, og flere og flere følger med på den grønne omstillingen ved å ta i bruk LED-belysning. Promitto ser lyst på fremtiden og utvikler i samarbeid med sine kunder alternativer som oppfyller dagens høye krav til energisparing, miljø og brukervennlighet.

Snakk med oss om lys

Vi hjelper deg med å finne riktig belysning til ditt prosjekt