You are currently viewing Promitto Group inngår distribusjonsavtale med Puomitek OY i Finland

Promitto Group inngår distribusjonsavtale med Puomitek OY i Finland

Promitto Group, en ledende norsk leverandør av LED-belysningsløsninger for bygg- og anleggsbransjen, er glad for å kunngjøre en ny distribusjonsavtale med det finske selskapet Puomitek Oy.

Dette partnerskapet markerer et betydningsfullt skritt for Promitto Group når de utvider sin virksomhet til det finske markedet og tilbyr sine toppmoderne belysningsprodukter til bygg- og anleggssektoren.

Puomitek Oy er ledende innen områdesikring i Finland

Puomitek Oy har lenge blitt anerkjent som Finlands fremste leverandør av områdesikringstjenester.

Med spesialisering i installasjon, vedlikehold og reparasjon av gjerder og porter, har de tjent sin plass som en pålitelig partner for ulike kunder, inkludert kommuner, byggefirmaer og en rekke bedrifter og organisasjoner.

Deres omfattende tjenestetilbud omfatter nettgjerder, byggeplassgjerder, skyveporter og bommer, alt tilpasset for å møte varierte behov innen områdesikring.

"Promitto Groups LED-belysningsprodukter passer perfekt med vårt mål om å levere førsteklasses løsninger til våre kunder. Dette partnerskapet gjør det mulig for oss å tilby våre kunder toppmoderne LED-belysningsprodukter, noe som forbedrer sikkerheten og effektiviteten på byggeplasser"

Vi flytter grensene

Samarbeidet mellom Promitto Group og Puomitek Oy representerer en spennende mulighet for begge selskapene til å utvide sine tilbud og ekspertise.

Med Promitto Groups avanserte LED-belysningsløsninger som komplementerer Puomitek Oys områdesikringstjenester, kan finske kunder se frem til et enda mer omfattende spekter av løsninger som forbedrer sikkerheten og produktiviteten.

 

"Vårt mål hos Promitto Group er å forbedre sikkerheten og produktiviteten i byggesektoren gjennom avanserte belysningsløsninger. Vi er glade for å bringe vår ekspertise og produkter til det finske markedet og samarbeide med Puomitek Oy, et veletablert selskap innen områdesikring"

Puomitek OY produktportefølje

Hånd i hånd med Garda Sikring

Det er verdt å merke seg at Puomitek Oy er en del av det norske selskapet Garda Sikring AS, som igjen eies av EMK. Denne tilknytningen bringer med seg en rikdom av erfaring og ressurser, og styrker samarbeidets styrke og potensial for enda større suksess i det finske markedet.

Garda Sikring AS er en av Promitto Group AS forhandlere i Norge.

Samarbeidet mellom Promitto Group og Puomitek Oy har som formål å forbedre sikkerheten og effektiviteten i bygg- og anleggsbransjen. Da begge selskapene bringer sin ekspertise til dette samarbeidet, er de trygge på at deres innovative løsninger vil bidra til gode totalløsninger for kundene.

"Vi er spesielt begeistret for dette partnerskapet fordi det gir oss muligheten til å nå en ny målgruppe og gjøre en meningsfull innvirkning i den finske bygg- og anleggsbransjen. Vi tror våre innovative LED-belysningsløsninger vil bli godt mottatt i Finland, akkurat som de har blitt i Norge"

Snakk med oss om lys