Some of our distributors

All our products are designed in Norway and produced for the Nordic environment. We sell our products through a network of distributors consisting of professional, leading players in various industries.

Norway

Garda Sikring logo

Garda Sikring AS

Garda er spesialist på områdesikkerhet til bygge- og anleggsplass, og tilbyr helhetsløsninger til entreprenører. Med beliggenhet i Oslo er selskapet en naturlig samarbeidspartner for de sentrale innkjøpsenheter i byggebransjen.

Selskapet har også spesialisert seg på sperremateriell for events og publikumsarrangementer. Garda ble etablert i februar 2012, og har siden oppstarten vokst til å bli den største leverandøren i markedet av mobilt sperremateriell.

Holte logo

Holte Industri AS

Profesjonell samarbeidspartner innen strøm, lys, varme, avfuktning og bygghjelpemidler.

Holte Industri er et moderne og dynamisk foretak med et vidt spekter av produkter spesialtilpasset bygg, anlegg og industri.

Würth logo

Würth Norge AS

Med 350 selgere på veien, 49 butikker og en rekke produkteksperter er Würth klare for å hjelpe deg med kompetansen og produktene du trenger – Würth ordner opp!

Würth leverer produkter av høy kvalitet men har også en rekke tjenester som forenkler din hverdag, slik at du får gjort jobben du skal!

Brødrene Dahl logo

Brødrene Dahl AS

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, INDUSTRI, MARINE, AQUA, OLJE & GASS, VANNKRAFT og SAMFERDSEL.

Konsernet har 1.500 medarbeidere og en omsetning på ca 8 milliarder kroner.

O.B. Wiik logo

O.B.Wiik AS

O.B.Wiik AS ble etablert i 1912 og er en ledende leverandør av plasthaller, idrettshaller og events samt presenninger og arrangementsprodukter som telt, bord og stoler.

Bedriften har eksportert sine produkter til mer enn 100 land, og har egne salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim med datterselskap i Sverige, Danmark og Canada.

Sweden

Nils Ahlgren logo

Nils Ahlgren AB

Nils Ahlgren AB selger helhetlige løsninger for områdesikring og har et bredt omfattende sortiment med komplette løsninger for alle typer prosjekter.

Selskapet har eksistert i over 85 år, og har lang erfaring i bransjen hvor de er leverandører hos noen av Sveriges største byggevarekjeder.

Eggestrand logo

Eggestrand AB

Eggestrand AB er en landsdekkende fullservicegrossist med kvalitetsverktøy og maskiner til profesjonelt bruk innen bygg, jern, maskiner, industri, rørlegger og elektro faghandel. Deres forhandlere og partnere er representert i hele Sverige og i enkelte segmenter også i Norge og Danmark.

Selskapet har ca 4000 varer på lager og markedsfører og selger verktøy og maskiner både fra egne agenturer samt fra andre kjente merker og kvalitetsprodusenter fra hele verden.

Ställning logo

Ställning Karlskoga AB

Ställning AB sells easy-to-build and safe scaffolding at unbeatable prices throughout Sweden. They have scaffolding packages that cover most needs. With short lead times and a large warehouse of 20,000 m², they are the place to go for scaffolding and accessories.

Germany

SoLight logo

SoLight Veranstaltungstechnik

SoLights lidenskap og drivkraft er å gi sine kunder et teknisk problemfritt arrangement med fokus på lysteknikk, lydteknikk og messekonstruksjoner.

SoLights Dry-Hire-tilbud inkluderer et bredt spekter av teknologi som kan leies fra kjente produsenter. SoLight imøtekommer ekstraordinære ønsker og ideer, og tar enhver fordring på strak arm.

England

Energy and Light Logo

Energy and Light Ltd

Energy and Light Ltd specializes in some of the most innovative lighting and energy saving products on the market.

Lindfield Agencies logo

Linfield Agencies Ltd

Lindfield Agencies has over 18 years of experience as an agent in the electrical wholesale sector.