You are currently viewing Vi har skiftet navn!

Vi har skiftet navn!

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg som kunde og samarbeidspartner i din kommunikasjon med oss.

Vi legger derfor Kreativ Belysning AS, Eledge Lighting og Byggbelysning sammen og skifter navn til Promitto Group fra og med 5. april 2022.

Ny kontaktinformasjon

Dette er kun en navneendring og alle avtaler inngått med Kreativ Belysning AS, Eledge Lighting og Byggbelysning videreføres med samme betingelser som tidligere.
Vi er de samme menneskene som før og vi beholder det samme organisasjonsnummeret, telefonnummeret og adresse.

Vi får nye e-postadresser, og vår felles adresse vil være post@promitto.no.
Fakturaer vil bli sendt fra faktura@promitto.no.

De kjente og kjære logoene og varemerker eier vi og de tar vi med oss, men vi kommer til å kommunisere fra Promitto.

Vi har også laget en ny nettside, og dere er velkommen inn til www.promitto.group .

Her vil dere finne de samme produktene, men også flere nye spennende som vi håper blir godt mottatt.

Våre kontoer i sosiale media, som LinkedIn, Instagram og FaceBook vil bli overført til Promitto, og vi håper at våre følgere på de gamle kontoene vil begynne å følge oss på den nye. Invitasjoner vil her bli sendt ut fra de respektive kontoene.

Hvorfor skifter vi navn?

Vi gjør dette fordi vi ønsker å vokse og vil ved å skifte til ett navn, være mer synlig i markedet med hele vår produktportefølje samlet under en paraply.

Vi vokser både nasjonalt og internasjonalt og vi ønsker å gjøre det enklere i samhandling med våre produkter og tjenester. Derfor samler vi våre forretningsområder Kreativ Belysning, Byggbelysning og Eledge under Promitto Group AS. 

Ved å skifte navn ønsker vi å bli mer synlig i markedet med hele produktporteføljen samlet under en paraply.

Promitto Paraply

Litt historie

I 2015 ble Kreativ Belysning AS startet. Her ble det lagt vekt på belysning i form av generell belysning, LED belysning og lamper, og vi rettet oss mot både privat- og forhandlermarkedet med egen nettbutikk.

I 2018 opprettet vi Eledge Lighting og Byggbelysning, da vi ønsket å styre mot en spesifikk bransje, nemlig bygg- og anleggsindistrien. Da hadde vi allerede lansert LED-lys på trommel, noe som ble godt mottatt i markedet både i Norge og Sverige.

I 2022 opprettet vi Promitto Group AS som en paraply over alle våre produktområder. Siden vi nå utvider ytterligere i de utenlandske markeder, bestemte vi oss for å velge et enklere navn og har samlet Kreativ Belysning AS, Eledge Lighting og Byggbelysning under en paraply – og navnevalget falt på Promitto. Vi valgte også dette navnet fordi det er et kort navn og enkelt for de fleste å uttale, særlig da med tanke på at vi opererer i flere land.

Hvorfor Promitto?

Promitto betyr “Jeg lover” og vi har bygget våre verdier basert på alt hva “jeg lover” står for.

Promitto Verdier

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt kontaktskjema, så svarer vi deg så raskt det lar seg gjøre.